Over stichting Al-Yateem

Gezamenlijk kleine bijdragen voor een groter doel

Momenteel is stichting Al-Yateem (Den Haag) actief met “Project 1000”. Het ‘vele handen maakt licht werk’ principe is hier van toepassing. Ze zoeken 1000 donateurs die maandelijks 10 euro per maand willen betalen voor hun goede projecten. Dit zijn 2 broodjes kebab en een blikje sinas. Waar jij de ponden op je lichaam zet om 2 uurtjes later een beetje lui uit te buiken voor de tv, kan je de knop omdraaien en het inwisselen voor een goede daad waar de ontvanger in sha Allah dua voor je verricht. Dat is Islam.

Stichting Al-Yateem is actief in Marokko en spant zich daar in voor de hulpbehoevenden en minderbedeelden. Het geven van primaire levensbehoeftes zoals eten, drinken, kleding en onderdak behoort tot het vaste pakket van deze welzijnsorganisatie. Ze garandeert dat de donaties goed terecht komen doordat de vrijwilligers met hart voor de zaak de donaties uit Nederland direct overhandigen.

Een van de mooie zaken deze tijd is dat je door een maandelijkse machtiging hier aan bij kan dragen. Velen van jullie hebben het toch druk? Of zijn vergeetachtig, maar wel met goede bedoelingen? Dan kan je op deze wijze toch een verschil maken. Help jij structureel behoeftige te helpen?

Kijk op hun website hoe jij makkelijk een bijdrage kan leveren!


About the AuthorBack to Top ↑